Details, Fiction and prefabrik ev

Wiki Article

Villa tipi bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

Son yıllardaki inşaat maliyetlerindeki artış konut satışlarını çok düşük seviyelere geriletmiş inşaatlar neredeyse durma noktasına gelmişti.

Güvenli ve sakin bir hayatın anahtarı olan bu evler, gereksinimlerinize ve taleplerinize uygun olarak tasarlanır. Tek katlı ev modelleri ve iki katlı modeller arasından seçiminizi yaparak iç ve dış tasarımını, oda sayısını, oda metrekarelerini, peyzaj planlamasını istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton strategyına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Çelik konstrüksiyon ev standart kaplamaların yanı sıra cam cephe, alüminyum cephe kaplama, ahşap kaplama gibi cephe kaplamalarının tamamının uygulanmasına imkan sağlamaktadır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran çanakkale prefabrik ev daha fazladır.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda tekirdağ prefabrik iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden modern day fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini tekirdağ prefabrik ev ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla kırklareli prefabrik ev alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır tekirdağ prefabrik ev modelleri bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çAlright keyifli.

Prefabrik evler, uygun şekilde tasarlandığında ve inşa edildiğinde, yılın dört mevsimi boyunca rahatlıkla kullanılabilir.

Prefabrik evlerin m2 fiyatları ortalama olarak değişmekte olup kat, oda sayısı, malzeme kalitesi gibi parametrelere bağlı olarak bu fiyatlar değişebilmektedir.

Report this wiki page